Navigacija

Arhiva vesti

Konkurs Univerziteta u Ženevi za stipendije za 2024/2025. godinu

U saradnji sa Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Ženevi, otvoren je poziv Univerziteta u Ženevi za stipendirano studiranje na master programu Master of Advanced Studies in European and International Governance (MEIG) u akademskoj 2024/2025. godini. Na konkurs mogu da se prijave i kandidati iz Srbije. Prvi rok za prijavu je 15. novembar 2023. godine.

Konkurs Univerziteta u Ženevi za stipendije za 2024/2025. godinu

Trening za studente i mlade diplomce – „Mladi protiv korupcije“

Institut za evropske poslove u Beogradu, uz podršku Biroa za međunarodnu borbu protiv narkotika i sprovođenje zakona SAD i Ambasade SAD, organizuje trening za studente i mlade diplomce – „Mladi protiv korupcije“, koji će se održati od 10. do 15. novembra u Vrnjačkoj Banji.


Prijave za učešće u DiscoverEU jesenjem pozivu su otvorene!

Osamnaestogodišnjaci iz Srbije koji su zainteresovani za učešće u DiscoverEU inicijativi i žele da se prijave za osvajanje DiscoverEU putne propusnice za putovanje po Evropi to sada mogu da učine popunjavanjem elektronske prijave na Evropskom portalu za mlade. Ova inicijativa omogućava mladima od osamnaest godina da putuju do mesec dana u države članice Evropske unije, Island, Lihtenštajn, Norvešku, Severnu Makedoniju i Tursku, koristeći prvenstveno voz kao prevozno sredstvo.

 

Prijave za učešće u DiscoverEU jesenjem pozivu su otvorene!

Stipendije za nedostajuća zanimanja u prosveti

Ministarstvo prosvete raspisalo je konkurs za dodelu studentskih stipendija studentima visokoškolskih ustanova koji se školuju za nedostajuća zanimanja od naročitog značaja. Rok za prijavljivanje na konkurs je od 2. do 31. oktobra 2023. godine.

Stipendije za nedostajuća zanimanja u prosveti

Stipendija Univerziteta u Ženevi u saradnji sa Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Ženevi za akademsku 2023/2024. godinu

Otvoren je poziv Univerziteta u Ženevi u saradnji sa Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Ženevi za stipendirano studiranje na master programu Master of Advances Studies in European and International Governance (MEIG) na Univerzitetu u Ženevi u Švajcarskoj u akademskoj 2023/2024. godini, na koji se mogu prijaviti i kandidati iz Srbije. Rok za prijavu je 15. februar 2023. godine.