Navigacija

Otvorene su prijave za pohađanje letnje škole Univerziteta u Havani

Univerzitet u Havani poziva sve zainteresovane studente i đake da se prijave za pohađanje kurseva internacionalne letnje škole, u periodu  od 1. do 20. jula. Kursevi su otvoreni za srednjoškolce, studente osnovnih i postdiplomskih studija.  

Pohađanje kurseva internacionalne letnje škole se naplaćuje. Jezici nastave su španski i engleski.

Pripremljeni sadržaj za učesnike, pored akademskih kurseva, uključuje i časove španskog jezika, salse, kafe-bioskope, radionice, konferencije, događaj „Internacionalna otvorena vrata”, obilazak Univerziteta u Havani i posetu muzeju, ekskurzije i kulturološke aktivnosti.

Isplata učešća se može izvršiti kroz tri paketa – bronzani, srebrni i zlatni.

Bronzani paket podrazumeva učešće u jednonedeljnom kursu, a obuhvata naknadu za registraciju, obilazak Univerziteta u Havani, dve posete muzejima i ceremoniju diplomiranja. Cena je 150 američkih dolara.
Srebrni paket podrazumeva dva jednonedeljna kursa ili jedan dvonedeljni kurs i uključuje naknadu za registraciju, obilazak Univerziteta u Havani, tri posete muzejima, časove plesa koje drže studenti i profesori Univerziteta i ceremoniju diplomiranja. Cena je 250 američkih dolara.
Zlatni paket podrazumeva učešće u tri jednonedeljna kursa ili jedan tronedeljni kurs, a obuhvata naknadu za registraciju, obilazak Univerziteta u Havani, tri posete muzejima, časove plesa koje drže studenti i profesori Univerziteta, ekskurzije u Vinjales i Varadero i ceremoniju diplomiranja. Cena je 480 američkih dolara.

Pored navedenog sadržaja, nezavisno od izabranog paketa, učesnici mogu i pojedinačno da doplate aktivnosti u kojima bi želeli da učestvuju. Više podataka o dostupnim akademskim kursevima, časovima i kursevima jezika i njihovim cenama dostupno je u ovoj brošuri.

Prijava zainteresovanih kandidata vrši se popunjavanjem ovog prijavnog formulara, i moguća je do 10. juna 2024. godine. Ukoliko kandidat bude izabran, potrebno je da do 20. juna isplati novčani iznos za učešće.

U slučaju odabira kurseva na španskom, osobe kojima španski nije maternji moraju da prilože dokaz o poznavanju jezika najmanje na nivou B1.

Za više informacije obratite se Univerzitetu u Havani slanjem imejla na adresu escueladevi.uh@gmail.com.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/456/1631332365663.jpeg