Navigacija

Seminari održani pod okriljem Nacionalnog tima u 2024. godini

Od 2022. godine članovi Nacionalnog tima za podršku projektima mobilnosti u stručnom obrazovanju u saradnji sa Fondacijom Tempus održavaju seminar pod nazivom „Definisanje kvalitetnih ishoda učenja kao preduslov za planiranje međunarodne mobilnosti u srednjem stručnom obrazovanju“. Seminar je akreditovao Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i nosi 8 bodova. Njegov opšti cilj je upoznavanje polaznika sa procesom definisanja kvalitetnih ishoda učenja na osnovu utvrđenih specifičnih kompetencija za određeni stručni profil, a u sklopu priprema za podnošenje prijava za učešće u projektima mobilnosti u okviru programa Erazmus+ i njihovo uspešno sprovođenje po završetku procesa selekcije.

U toku 2024. godine članovi Nacionalnog tima održali su tri seminara pod nazivom „Definisanje kvalitetnih ishoda učenja kao preduslov za planiranje međunarodne mobilnosti u srednjem stručnom obrazovanju“ – u Vranju, Užicu i Novom Sadu.

U 2024. godini predstoji održavanje još jednog seminara – u Medicinskoj školi u Kraljevu. Rok za prijavu za učešće je 20. oktobar, a više informacija može da se dobije ovde.