Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Konkurs za upis na master i doktorske studije na korejskom Fakultetu za javnu politiku i menadžment (KDI – Korea Development Institute) za 2022. godinu

Korejski Fakultet za javnu politiku i menadžment (KDI – Korea Development Institute) raspisao je konkurs za upis studenata na master i doktorske studije koje počinju početkom februara 2022. godine. Državni službenici i drugi zainteresovani kandidati mogu istovremeno konkurisati i za neku od raspoloživih stipendija. Prijavljivanje se vrši elektronski, najkasnije do 27. septembra 2021. godine. 

Konkurs za Blue Book stažiranje u Evropskoj komisiji

Otvoren je poziv za petomesečno stažiranje u Evropskoj komisiji u periodu od marta do kraja jula 2022. godine. Na konkurs se mogu prijaviti i kandidati iz Republike Srbije. Stipendirano stažiranje se nudi svima, bez obzira na uzrasnu grupu. Kandidati moraju posedovati diplomu osnovnih studija u minimalnom trajanju od 3 godine i odlično znanje nekog od tri najčešće korišćena jezika Evropske komisije – engleskog, nemačkog ili francuskog. Prijavljivanje se vrši elektronski, preko sajta Komisije, najkasnije do 31. avgusta u podne.

Konkurs za stipendiranje postdiplomskih studija u Bavarskoj u akademskoj 2022/2023. godini

Vlada Bavarske dodeljuje stipendije za master i doktorske studije u akademskoj 2022/2023. godini kandidatima koji dolaze iz zemalja centralne, istočne i jugoistočne Evrope, uključujući i Srbiju. Za stipendiju se mogu prijaviti studenti master i doktorskih studija na univerzitetima u Bavarskoj. Rok za podnošenje neophodne dokumentacije je 1. decembar 2021. godine.

Arhiva