Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Konkurs za razmene mladih profesionalaca u oblasti unapređivanja zajednica u SAD

Američki savet za međunarodno obrazovanje otvorio je konkurs za prijave u okviru novog programa razmene Vlade SAD Professional Fellows Program (PFP) koji podrazumeva besplatni šestonedeljni boravak profesionalnog usavršavanja i razmene u SAD tokom jeseni 2023. ili proleća 2024. godine. Program je namenjen kandidatima starosti između 25 i 35 godina koji su zaposleni u državnoj upravi, organizacijama civilnog društva ili društveno angažovanom privatnom sektoru na poslovima unapređivanja zajednice. Na konkurs, koji je otvoren do 31. januara 2023. godine, mogu se prijaviti i državljani Republike Srbije.

Konkurs za razmene mladih profesionalaca u oblasti unapređivanja zajednica u SAD

Stipendium Hungaricum stipendije za studiranje u Mađarskoj za akademsku 2023/2024. godinu

U okviru programa Stipendium Hungaricum koji sprovodi Vlada Republike Mađarske je objavljen konkurs za prijavu za stipendirane studije u Mađarskoj, koji će biti otvoren do 16. januara 2023. godine.

Stipendije Narodne Republike Kine za akademsku 2023/2024. godinu

Vlada Narodne Republike Kine dodeljuje stipendije za studiranje na svim nivoima studija na mnogobrojnim visokoškolskim ustanovama u Kini u akademskoj 2023/2024. godini. Do pet stipendija će biti dodeljeno kandidatima iz Republike Srbije. Više informacija o programu stipendiranja i studijskim programima dostupno je na veb-sajtu Campuschina. Propozicije konkursa, uslovi za upis i instrukcije za prijavljivanje mogu se pronaći i na sajtu Ministarstva prosvete. Rok za prijavu je 1. februar 2023. godine.

Arhiva