Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Stipendije Narodne Republike Kine za akademsku 2022/2023. godinu

Vlada Narodne Republike Kine dodeljuje stipendije za studiranje na svim nivoima studija na mnogobrojnim visokoškolskim ustanovama u Kini u akademskoj 2022/2023. godini. Do dve stipendija će biti dodeljene kandidatima iz Republike Srbije. Više informacija o programu stipendiranja i studijskim programima dostupno je na veb-sajtu Campuschina. Propozicije konkursa, uslovi za upis i instrukcije za prijavljivanje mogu se pronaći i na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Rok za prijavu je 1. februar 2022. godine.

Konkurs ministarstva spoljnih poslova Poljske za studiranje na College of Europe u Natolinu, Varšava

Ministarstvo spoljnih poslova Poljske otvorilo je konkurs za dodelu 6 master stipendija studentima iz zemalja Zapadnog Balkana za akademsku 2022/2023. ili 2023/2024. godinu. Prijave se vrše elektronski preko sledećeg linka, a rok za prijavu je 19. januar 2022. Za sve dodatne informacije kontaktirati communications.pl@coleurope.eu.

Otvorene su prijave za upis na osnovne, master i doktorske studije na Centralnoevropskom univerzitetu (CEU) u Beču u školskoj 2022/2023. godini

Centralnoevropski univerzitet u Beču upisuje novu generaciju studenata na osnovne, master i doktorske studije u akademskoj 2022/2023. godini. Dostupne su i određene stipendije i finansijske olakšice za najuspešnije kandidate. Više informacija o upisu na osnovne studije može se pronaći na veb-sajtu Centralnoevropskog univerziteta. Kandidati zainteresovani za master i doktorske studije mogu se dodatno informisati ovde. Prijave se podnose elektronski, najkasnije do 1. februara 2022.

Arhiva