Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Serija hakatona o sajber bezbednosti za studente iz Srbije i regiona

CRDF Global organizuje prvi u nizu hakatona o sajber bezbednosti, tačnije o internetu inteligentnih uređaja (Internet of Things – IoT). Takmičenje će trajati dva dana, od 22. do 23. aprila. Svi zainteresovani studenti iz Srbije, prvenstveno studenti tehničkih nauka, mogu se prijaviti putem ovog linka ili skeniranjem QR koda koji je dostupan na flajeru ispod. Studenti mogu učestvovati pojedinačno, ili u timovima. Više informacija o hakatonu može se dobiti upitom na imejl: cyber@crdfglobal.org.

Serija hakatona o sajber bezbednosti za studente iz Srbije i regiona

Master studije iz oblasti IKT na Kiparskom univerzitetu u Nikoziji

Kiparski univerzitet u Nikoziji poziva zainteresovane kandidate da se prijave na master program na engleskom jeziku MSc Program in Intelligent Critical Infrastructure Systems. Pet najuspešnijih kandidata će dobiti stipendiju za pokrivanje 50% do 100% troškova školarine. Svi primljeni kandidati će moći da se prijave na konkurse za radno mesto u KIOS centru za istraživanje i inovacije. Prijave se podnose preko onlajn platforme Univerziteta, najkasnije do 16. aprila u 17 časova po lokalnom vremenu.

Stipendije za studiranje na Fakultetu islamske misije u Libiji

Fakultet islamske misije iz Tripolija raspisao je konkurs za upis na stipendirane osnovne, master i doktorske studije u akademskoj 2021/2022. godini. Propozicije konkursa su dostupne na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije. Rok za konkurisanje je 30. mart 2021. godine.

Arhiva