Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Стипендије Стефан Банах за мастер студије у Пољској у 2021/2022. години

Пољска агенција за академску размену (NAWA) и Министарство спољних послова Пољске расписало је конкурс за стипендирање мастер студија у тој земљи из одређених студијских области у академској 2021/2022. години, на који се могу пријавити и кандидати из Србије. Рок за пријаву је 21. јун у 15 часова.

Стипендије Стефан Банах за мастер студије у Пољској у 2021/2022. години

Упис ученика у први разред средње школе у школској 2021/2022. години

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Србије је ове године пустило у рад портал ”Моја средња школа” на ком се могу пронаћи детаљне информације о упису ученика у први разред средње школе у школској 2021/2022. години. Реч је о упису у средње школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе. 

Отворен је конкурс за CEEPUS размене унутар мрежа за академску 2021/2022. годину

Отворен је позив за пријаву мобилности кандидата са државних високошколских установа из Републике Србије за учешће у академској размени у оквиру CEEPUS III програма. Заинтересовани студенти и наставно особље могу путем CEEPUS платформе поднети пријаву за мобилност на партнерским институцијама у оквиру одобрених мрежа. Јавни позив за подношење мрежних пријава за мобилности у зимском семестру је отворен до 15. јуна, док кандидати који желе да мобилност реализују током летњег семестра пријаву морају поднети до 31. октобра.

Архива