Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Серија хакатона о сајбер безбедности за студенте из Србије и региона

CRDF Global организује први у низу хакатона о сајбер безбедности, тачније о интернету интелигентних уређаја (Internet of Things – IоT). Такмичење ће трајати два дана, од 22. до 23. априла. Сви заинтересовани студенти из Србије, првенствено студенти техничких наука, могу се пријавити путем овог линка или скенирањем QR кода који је доступан на флајеру испод. Студенти могу учествовати појединачно, или у тимовима. Више информација о хакатону може се добити упитом на имејл: cyber@crdfglobal.org.

Серија хакатона о сајбер безбедности за студенте из Србије и региона

Мастер студије из области ИКТ на Кипарском универзитету у Никозији

Кипарски универзитет у Никозији позива заинтересоване кандидате да се пријаве на мастер програм на енглеском језику MSc Program in Intelligent Critical Infrastructure Systems. Пет најуспешнијих кандидата ће добити стипендију за покривање 50% до 100% трошкова школарине. Сви примљени кандидати ће моћи да се пријаве на конкурсе за радно место у KIOS центру за истраживање и иновације. Пријаве се подносе преко онлајн платформе Универзитета, најкасније до 16. априла у 17 часова по локалном времену.

Стипендије за студирање на Факултету исламске мисије у Либији

Факултет исламске мисије из Триполија расписао је конкурс за упис на стипендиране основне, мастер и докторске студије у академској 2021/2022. години. Пропозиције конкурса су доступне на интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије. Рок за конкурисање је 30. март 2021. године.

Архива