Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Конкурс за размене младих професионалаца у области унапређивања заједница у САД

Амерички савет за међународно образовање отворио је конкурс за пријаве у оквиру новог програма размене Владе САД Professional Fellows Program (PFP) који подразумева бесплатни шестонедељни боравак професионалног усавршавања и размене у САД током јесени 2023. или пролећа 2024. године. Програм је намењен кандидатима старости између 25 и 35 година који су запослени у државној управи, организацијама цивилног друштва или друштвено ангажованом приватном сектору на пословима унапређивања заједнице. На конкурс, који је отворен до 31. јануара 2023. године, могу се пријавити и држављани Републике Србије.

Конкурс за размене младих професионалаца у области унапређивања заједница у САД

Stipendium Hungaricum стипендије за студирање у Мађарској за академску 2023/2024. годину

У оквиру програма Stipendium Hungaricum који спроводи Влада Републике Мађарске је објављен конкурс за пријаву за стипендиране студије у Мађарској, који ће бити отворен до 16. јануара 2023. године.

Стипендије Народне Републике Кине за академску 2023/2024. годину

Влада Народне Републике Кине додељује стипендије за студирање на свим нивоима студија на многобројним високошколским установама у Кини у академској 2023/2024. години. До пет стипендија ће бити додељено кандидатима из Републике Србије. Више информација о програму стипендирања и студијским програмима доступно је на веб-сајту Campuschina. Пропозиције конкурса, услови за упис и инструкције за пријављивање могу се пронаћи и на сајту Министарства просвете. Рок за пријаву је 1. фебруар 2023. године.

Архива