Навигација

Пета бесплатна школа програмирања за средњошколце

Школа програмирања коју ове године пети пут организује Удружење за развој и подршку младих „Плус Ултра”, намењена је свим заинтересованим средњошколцима из Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе и Хрватске. Похађање наставе је бесплатно и одвија се онлајн.

Трајање програма је осам месеци, почев од 23. септембра. Током тог периода, фокус ће бити на учењу програмског језика C++ (четири модула). Уколико сте већ упознати са основама програмирања, можете да похађате наставу у напредној групи. Све појединачне групе спојиће се у четвртом, финалном модулу, који је намењен за учење објектно-оријентисаног програмирања.

Интерактивна предавања одржаваће се викендом, у трајању од три сата, а вежбе у вечерњим часовима, једном недељно, у трајању од једног и по сата. Током практичне наставе, учесници ће имати прилику да решавају програмерске задатке, уз помоћ тутора.

Рок за пријаву је 7. септембар 2024. године до 23.59 часова, попуњавањем овог формулара.

Уколико имате додатних питања можете контактирати са главним организатором школе програмирања слањем имејла на адресу: ahmed.softic@plusultra.ba.

Удружење „Плус Ултра за све заинтересоване организује и информативну сесију онлајн, 23. августа 2024. године у 19.30 часова. Уколико желите да поставите питања у вези са структуром наставе, условима одвијања и слично, пријавите се за сесију попуњавањем овог формулара. Рок за пријаву је 22. август 2024. године до 23.59 часова.