Навигација

Отворене су пријаве за похађање летње школе Универзитета у Хавани

Универзитет у Хавани позива све заинтересоване студенте и ђаке да се пријаве за похађање курсева интернационалне летње школе, у периоду  од 1. до 20. јула. Курсеви су отворени за средњошколце, студенте основних и постдипломских студија.  

Похађање курсева интернационалне летње школе се наплаћује. Језици наставе су шпански и енглески.

Припремљени садржај за учеснике, поред академских курсева, укључује и часове шпанског језика, салсе, кафе-биоскопе, радионице, конференције, догађај „Интернационална отворена врата”, обилазак Универзитета у Хавани и посету музеју, екскурзије и културолошке активности.

Исплата учешћа се може извршити кроз три пакета – бронзани, сребрни и златни.

Бронзани пакет подразумева учешће у једнонедељном курсу, а обухвата накнаду за регистрацију, обилазак Универзитета у Хавани, две посете музејима и церемонију дипломирања. Цена је 150 америчких долара.
Сребрни пакет подразумева два једнонедељна курса или један двонедељни курс и укључује накнаду за регистрацију, обилазак Универзитета у Хавани, три посете музејима, часове плеса које држе студенти и професори Универзитета и церемонију дипломирања. Цена је 250 америчких долара.
Златни пакет подразумева учешће у три једнонедељна курса или један тронедељни курс, а обухвата накнаду за регистрацију, обилазак Универзитета у Хавани, три посете музејима, часове плеса које држе студенти и професори Универзитета, екскурзије у Вињалес и Варадеро и церемонију дипломирања. Цена је 480 америчких долара.

Поред наведеног садржаја, независно од изабраног пакета, учесници могу и појединачно да доплате активности у којима би желели да учествују. Више података о доступним академским курсевима, часовима и курсевима језика и њиховим ценама доступно је у овој брошури.

Пријава заинтересованих кандидата врши се попуњавањем овог пријавног формулара, и могућа је до 10. јуна 2024. године. Уколико кандидат буде изабран, потребно је да до 20. јуна исплати новчани износ за учешће.

У случају одабира курсева на шпанском, особе којима шпански није матерњи морају да приложе доказ о познавању језика најмање на нивоу Б1.

За више информације обратите се Универзитету у Хавани слањем имејла на адресу escueladevi.uh@gmail.com.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/456/1631332365663.jpeg