Навигација

Отворен је конкурс за пријаве за упис на студије Централноевропског универзитета у Бечу (CEU) у академској 2023/2024. години

Централноевропски универзитет у Бечу (CEU) отворио је конкурс за пријаве за упис на основне, мастер и докторске студије у академској 2023/2024. години. Приликом пријаве за упис, кандидати за мастер и докторске студије могу аплицирати за финансијску подршку за покривање дела или целокупне школарине, као и за различите износе стипендије за покривање трошкова живота. Рок за пријаву је 1. фебруар 2023. године.

CEU је приватна високошколска установа израженог интернационалног карактера, на којој студирају студенти из преко 100 земаља широм света, а језик извођења је енглески. Универзитет уди широк спектар углавном последипломских студија, претежно у области друштвених и хуманистичких наука.

Кандидати који желе да упишу неки од три доступна програма на основним студијама више информација о самим програмима, условима за пријаву, трошковима, списку потребне документације и начину пријављивања могу пронаћи на овој страници универзитета.

Кандидатима за мастер и докторске студије све информације о програмима и процесу пријаве доступне су на овој страници. Више информација о могућностима финансијске подршке студентима мастер и докторских студија које CEU пружа, кандидатима су на располагању путем овог линка.  

Пријаве се подносе електронски, путем сајта универзитета, и плаћа се 30 евра, независно од броја програма за које се аплицира.