Навигација

Отворен конкурс за научно-технолошку сарадњу кроз француско-српски програм ”Павле Савић” за 2022/2023 годину

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је десети Конкурс за суфинансирање научно-технолошке сарадње између Републике Србије и Републике Француске кроз програм интегрисаних активности „Павле Савић” тј. „Партнерство Hubert Curien”. Предмет конкурса је суфинансирање узајамних посета истраживача (трошкови путовања и боравка) које се реализују у оквиру пројектних активности програма билатералне научно-техничке сарадње. Рок за пријаву је 22. јул 2022. године.

Конкурс је намењен истраживачима како у Француској, тако и у Србији заинтересованим за развој сарадње међу научним тимовима. Да би се поднела пријава предлога пројекта потребно је попуњавање онлајн пријаве, а корекције исте могуће је вршити на самој платформи до затварања конкурса. Електронску финалну верзију попуњене пријаве је затим потребно послати на имејл адресу francuska2023-2024@mpn.gov.rs, а одштампана и потписана финална верзија се шаље поштом на адресу:

Конкурс научне и технолошке сарадње између Републике Србије и Републике Француске

Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Сектор за међународну сарадњу и европске интеграције

За Наду Милошевић

Немањина 22-26

11000 Београд.

Пријава се подноси на српском и енглеском језику, а пријаве поднесене од само једне стране сматраће се административно некомплетним.

За више информација могуће је посетите веб-сајт Министарство просвете, науке и технолошког развоја, или контактирати Француски институт путем имејла: vesna.adamovic@institutfrancais.rs.