Навигација

Конкурс Националне агенције за академску размену Републике Пољске за стипендиране мастер студије за академску 2022/2023. годину - Banach Scholarship Programme

Национална агенција за академску размену Пољске и Министарство спољних послова Републике Пољске позивају заинтересоване кандидате да се пријаве на конкурс за стипендије ради похађања мастер студијских програма на државним и приватним универзитетима у Пољској за академску 2022/2023. годину из области инжењерских и техничких наука, пољопривредних наука, природних наука, као и друштвено-хуманистичких наука, са изузетком филолошких студија у области матерњег језика студента.

Програм стипендија „Банах” (Banach Scholarship Programme) нуди месечне стипендије за целокупне мастер студије које се изводе на пољском или енглеском језику. Додатно, програм нуди могућност похађања летњег курса пољског језика и културе. Рок за достављање пријаве је 31. март 2022. године у 15 часова. Пријава се обавља електронским путем, креирањем налога на електронском систему Националне агенције за академску размену Пољске (NAWA). Више о износу стипендије, као и условима  и неопходној документацији за пријављивање можете сазнати на званичној веб страници Националне агенције за академску размену Пољске.