Навигација

Конкурс за упис на мастер и докторске студије на корејском Факултету за јавну политику и менаџмент (KDI – Korea Development Institute) за 2022. годину

Расписан је конкурс за упис мастер и докторских студије на корејском Факултету за јавну политику и менаџмент–KDI (Korea Development Institute). Студије почињу почетком фебруара 2022. године. Пријављивање се врши онлајн путем ове странице, а рок за пријаву је 27. септембар 2021. године. Апликациони формулар се може пронаћи овде, док је водич за аплицирање доступан овде.

Заинтересовани кандидати могу аплицирати само за један од понуђених студијских програма. Листа програма доступна је на сајту Факултета. Осим тога, кандидатима су на располагању и различити програми стипендија. Висина и обухват стипендија варирају у зависности од типа програма. Стипендије углавном обухватају месечни износ намењен за финансирање животних трошкова и делимично покривену школарину. Заинтересовани за упис на мастер студије морају поседовати диплому основних студија у минималном трајању од 3 године, док је за упис докторских студија потребна диплома са мастер студија. Додатне информације о стипендијама могу се пронаћи на овој страници или путем и-мејла: internationaladmissions@kdis.ac.kr.