Navigacija

Konkurs za upis na master i doktorske studije na korejskom Fakultetu za javnu politiku i menadžment (KDI – Korea Development Institute) za 2022. godinu

Raspisan je konkurs za upis master i doktorskih studije na korejskom Fakultetu za javnu politiku i menadžment–KDI (Korea Development Institute). Studije počinju početkom februara 2022. godine. Prijavljivanje se vrši onlajn putem ove stranice, a rok za prijavu je 27. septembar 2021. godine. Aplikacioni formular se može pronaći ovde, dok je vodič za apliciranje dostupan ovde.

Zainteresovani kandidati mogu aplicirati samo za jedan od ponuđenih studijskih programa. Lista programa dostupna je na sajtu Fakulteta. Osim toga, kandidatima su na raspolaganju i različiti programi stipendija. Visina i obuhvat stipendija variraju u zavisnosti od tipa programa. Stipendije uglavnom obuhvataju mesečni iznos namenjen za finansiranje životnih troškova i delimično pokrivenu školarinu. Zainteresovani za upis na master studije moraju posedovati diplomu osnovnih studija u minimalnom trajanju od 3 godine, dok je za upis doktorskih studija potrebna diploma sa master studija. Dodatne informacije o stipendijama mogu se pronaći na ovoj stranici ili putem i-mejla: internationaladmissions@kdis.ac.kr.