Навигација

Вебинар „Кораци у доношењу одлуке o избору студијског програма“

Сви заинтересовани ученици завршних разреда средње школе, а посебно они који још нису изабрали своје будуће студије, могу се пријавити за учешће у вебинару „Кораци у доношењу одлуке о избору студијског програма“, који се одржава у четвртак, 11. маја 2017. године од 13:00 до 13:45, у организацији Националног центра Euroguidance мреже.

Будући студенти ће на овом вебинару моћи да добију неопходну подршку како би лакше отклонили недоумице при доношењу одлуке о избору студија које ће похађати. Након презентације, која ће понудити одговоре на најчешћа питања и проблеме са којима се матуранти сусрећу размишљајући које студије да упишу, учесници ће моћи да дају коментаре, изнесу недоумице које их муче и добију одговоре на конкретна питања.

Сви који желе да учествују у вебинару, до 10. маја у 16 часова се могу пријавити попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара на фејсбук догађају бити доступан линк преко кога могу приступити вебинару.

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Наставници и разредне старешине могу уврстити овај вебинар у своје наставне или ваннаставне активности, и узети организовано учешће у њему заједно са својим ученицима. У том случају, приликом пријаве, наставник наводи само своје контакт податке и податке о школи, разреду и броју присутних ученика.

Учешће у вебинару је потпуно бесплатно.

Ово је први у серији вебинара које Национални центар Euroguidance у току маја, јуна и јула организује за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања, као и за њихове родитеље који желе да се информишу о начинима на које могу да подрже своју децу у доношењу одлука и припреме за следеће фазе образовања и учења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/32/Koraci_u_donosenju_odluke.jpg