Навигација

Вебинар „Како подржати своје дете у процесу доношења одлука о избору занимања и наставка школовања“

Одговор на питање Како подржати своје дете у процесу доношења одлука о избору занимања и наставка школовања, свим заинтересованим родитиљема ће покушати да пружи истоимени вебинар, који се одржава у петак, 19. маја 2017. године од 18:00 до 18:45, у организацији Националног центра Euroguidance мреже.

Овај вебинар је намењен пре свега родитељима ученика завршних разреда основних школа који размишљају о наставку школовања на средњошколским, односно високошколским установама.

Сви који желе да учествују, могу се пријавити до 19. маја у 12 часова, попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара на фејсбук догађају бити доступан линк преко кога могу приступити вебинару.

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Учешће у вебинару је бесплатно.

Ово је један у серији вебинара који Национални центар Euroguidance мреже у току маја, јуна и јула организује за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања, као и за њихове родитеље који желе да се информишу о начинима на које могу да подрже своју децу у доношењу одлука и припреме за следеће фазе образовања и учења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/30/Kako_podrzati_svoje_dete.jpg