Navigacija

Vebinar „Kako podržati svoje dete u procesu donošenja odluka o izboru zanimanja i nastavka školovanja“

Odgovor na pitanje Kako podržati svoje dete u procesu donošenja odluka o izboru zanimanja i nastavka školovanja, svim zainteresovanim roditiljema će pokušati da pruži istoimeni vebinar, koji se održava u petak, 19. maja 2017. godine od 18:00 do 18:45, u organizaciji Nacionalnog centra Euroguidance mreže.

Ovaj vebinar je namenjen pre svega roditeljima učenika završnih razreda osnovnih škola koji razmišljaju o nastavku školovanja na srednjoškolskim, odnosno visokoškolskim ustanovama.

Svi koji žele da učestvuju, mogu se prijaviti do 19. maja u 12 časova, popunjavanjem kratkog registracionog formulara ili klikom potvrde učešća na fejsbuk događaju. Svim prijavljenima će na dan održavanja vebinara na fejsbuk događaju biti dostupan link preko koga mogu pristupiti vebinaru.

S obzirom da je vebinar obuka ili prezentacija koja se sprovodi uživo preko interneta, učesnicima je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom, a vebinar mogu pratiti bez obzira na mesto gde se nalaze.

Učešće u vebinaru je besplatno.

Ovo je jedan u seriji vebinara koji Nacionalni centar Euroguidance mreže u toku maja, juna i jula organizuje za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji upisuju sledeći nivo školovanja, kao i za njihove roditelje koji žele da se informišu o načinima na koje mogu da podrže svoju decu u donošenju odluka i pripreme za sledeće faze obrazovanja i učenja.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/30/Kako_podrzati_svoje_dete.jpg