Навигација

Сајам послова и стручних пракси

Под слоганом „Креирај своју будућност!“ у Београду се 7. и 8. новембра одржава дванаести Сајам послова и стручних пракси „Job fair 16“. Догађај је намењен студентима и дипломцима техничко-технолошких и природно-математичких факултета универзитета у Србији, којима ће бити представљене могућности запослења и развоја каријере у компанијама које у овој области успешно послују у нашој земљи. Сајам се одржава у згради техничких факултета у Београду од 9 до 18 часова, а улаз је слободан.

Путем интернет странице jobfair.rs заинтересовани се до 3. новембра могу пријавити за интерактивну Open space technology радионицу чији је циљ креативно решавање проблема са којима се модерне компаније суочавају. У богатом програму сајма су и трибине у којима ће сви заинтересовани моћи да са запосленима из водећих компанија у нашој земљи дискутују о актуелним темама из инжењерске бранше. У претпрограму, одржаном последњег викенда октобра, у оквиру дводневне „Level up” радионице учесници су могли да усаврше вештине писања пословне биографије, вођења разговора за посао и друге.

Job fair је сајам који дуги низ година са успехом организују студетнске организације BEST Београд и EESTEC локални комитет Београд, са циљем чвршћег повезивања студената, универзитета и компанија. Учешће је потврдило близу 50 истакнутих компанија, а пројекат подржавају Министарство омладине и спорта, сви технички факултети Универзитета у Београду, државни универзитети Републике Србије, Немачко-српска привредна комора и друге организације и институције.

Фото: jobfair.rs

Слике

  • /uploads/attachment/vest/15/hh.jpg