Navigacija

Sajam poslova i stručnih praksi

Pod sloganom „Kreiraj svoju budućnost!“ u Beogradu se 7. i 8. novembra održava dvanaesti Sajam poslova i stručnih praksi „Job fair 16“. Događaj je namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta univerziteta u Srbiji, kojima će biti predstavljene mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje u ovoj oblasti uspešno posluju u našoj zemlji. Sajam se održava u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu od 9 do 18 časova, a ulaz je slobodan.

Putem internet stranice jobfair.rs zainteresovani se do 3. novembra mogu prijaviti za interaktivnu Open space technology radionicu čiji je cilj kreativno rešavanje problema sa kojima se moderne kompanije suočavaju. U bogatom programu sajma su i tribine u kojima će svi zainteresovani moći da sa zaposlenima iz vodećih kompanija u našoj zemlji diskutuju o aktuelnim temama iz inženjerske branše. U pretprogramu, održanom poslednjeg vikenda oktobra, u okviru dvodnevne „Level up” radionice učesnici su mogli da usavrše veštine pisanja poslovne biografije, vođenja razgovora za posao i druge.

Job fair je sajam koji dugi niz godina sa uspehom organizuju studetnske organizacije BEST Beograd i EESTEC lokalni komitet Beograd, sa ciljem čvršćeg povezivanja studenata, univerziteta i kompanija. Učešće je potvrdilo blizu 50 istaknutih kompanija, a projekat podržavaju Ministarstvo omladine i sporta, svi tehnički fakulteti Univerziteta u Beogradu, državni univerziteti Republike Srbije, Nemačko-srpska privredna komora i druge organizacije i institucije.

Foto: jobfair.rs

Slike

  • /uploads/attachment/vest/15/hh.jpg