Навигација

Сајам образовања у Београду

Од 26. до 30. октобра на Београдском сајму се, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, одржава 9. Сајам образовања „Звонце“. Ова традиционална манифестација има за циљ да ђаке, студенте и родитеље упозна са програмима државних и приватних школа и факултета из земље и иностранства и помогне у одабиру даљег школовања, усавршавања и наставку каријере.

Посетиоци ће имати прилику да на једном месту сазнају све што их занима о најактуелнијим образовним програмима, праксама и методама различитих образовних установа, примерима добре праксе од предшколског до високошколског образовања, као и стипнедијама за студије у иностранству. Излагачки програм обухвата све сегменте образовног система, укључујући стручно, неформално и образовање одраслих, а посебна пажња биће посвећена дуалном образовању, функционалном знању, предузетништву и инклузивном образовању.

Сајам образовања се од ове године први пут одржава заједно са Међународним сајмом опреме и средстава за савремену наставу „Учила“, под заједничким називом „Сајам образовања и наставних средстава“.

Манифестација ће 26. и 27. октобра бити отворена од 10 до 20 часова, а 28, 29. и 30. октобра од 10 до 21 час, у хали 3 Београдског сајма. Цена појединачних улазница је 250 динара.