Navigacija

Sajam obrazovanja u Beogradu

Od 26. do 30. oktobra na Beogradskom sajmu se, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, održava 9. Sajam obrazovanja „Zvonce“. Ova tradicionalna manifestacija ima za cilj da đake, studente i roditelje upozna sa programima državnih i privatnih škola i fakulteta iz zemlje i inostranstva i pomogne u odabiru daljeg školovanja, usavršavanja i nastavku karijere.

Posetioci će imati priliku da na jednom mestu saznaju sve što ih zanima o najaktuelnijim obrazovnim programima, praksama i metodama različitih obrazovnih ustanova, primerima dobre prakse od predškolskog do visokoškolskog obrazovanja, kao i stipnedijama za studije u inostranstvu. Izlagački program obuhvata sve segmente obrazovnog sistema, uključujući stručno, neformalno i obrazovanje odraslih, a posebna pažnja biće posvećena dualnom obrazovanju, funkcionalnom znanju, preduzetništvu i inkluzivnom obrazovanju.

Sajam obrazovanja se od ove godine prvi put održava zajedno sa Međunarodnim sajmom opreme i sredstava za savremenu nastavu „Učila“, pod zajedničkim nazivom „Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava“.

Manifestacija će 26. i 27. oktobra biti otvorena od 10 do 20 časova, a 28, 29. i 30. oktobra od 10 do 21 čas, u hali 3 Beogradskog sajma. Cena pojedinačnih ulaznica je 250 dinara.