Навигација

Факултет за уметност и дизајн

Београд

  Матична установаМегатренд универзитет
  ВрстаФакултет
  Тип оснивачаПриватна институција
  ЛокацијаГрад Београд
  Акредитација

  Последња акредитација: 2016. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета
  Претходни циклус акредитације: 2010. године


  Извор информација:

  Интернет презентација институције
  Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

  Мегатренд универзитет

  Факултет за уметност и дизајн

  www.fudmegatrend.net
  Булевар уметности 29
  11070 Београд
  +381(0)11/21-38-396