Навигација

Стипендије Владе Мађарске за студирање на мастер студијама из области пољопривредних наука у академској 2021/2022. години

Министарство пољопривреде Мађарске, у сарадњи са Организацијом за храну и пољопривреду Уједињених нација, расписала је конкурс за доделу стипендија за похађање три мастер програма из пољопривредних наука у Мађарској у академској 2021/2022. години. Пријављивање се врши електронски, слањем пријавне документације на е-пошту REU-Scholarship@fao.org, најкасније до 28. фебруара 2021. године.

Реч је о стипендијама за студирање на три различита мастер програма из области пољопривредних наука. Стипендија укључује плаћену школарину, смештај у домовима, одређени износ за трошкове живота и здравствено осигурање током трајања студија. Детаљне информација о мастер програмима доступне су у пропозицијама конкурса. У пропозицијама су такође ближе назначени услови учешћа, критеријуми селекције и списак документације. Заинтересовани кандидати морају добро владати енглеским језиком и поседовати диплому основних студија са одличним академским успехом. При селекцији предност ће се дати кандидатима који имају мање од 30 година. Попуњен пријавни образац, уз преосталу документацију, потребно је доставити до 28. фебруара 2021. године на имејл адресу: REU-Scholarship@fao.org. Упитом на исту мејл адресу могуће је добити додатне информације у вези са конкурсом.