Навигација

Стипендије за мастер студије животне средине и одрживог развоја у Кини за 2019/2020. годину

Објављен је конкурс за две стипендије Министарства трговине Народне Републике Кине за целокупне мастер студије управљања животном средином и одрживог развоја на Тунгђи универзитету у Шангају. Рок за пријаве је 10. јул 2019. године.

Мастер студије трају две године (од чега је друга година посвећена истраживачком раду) и изводе се на енглеском језику. Програм стипендирања је примарно намењен стручњацима запосленим у међународним организацијама, владином сектору и академским установама.

Стипендисти су ослобођени плаћања школарине и пратећих накнада, а стипендија обухвата износ од 3000 кинеских јуана месечно, бесплатан смештај у студентском кампусу, покривено здравствено осигурање, накнаду трошкова пресељења, као и трошкове две повратне авионске карте од матичне земље до места студија.

Пријављивање се врши слањем конкурсне документације поштом Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Више информација о конкурсу, као и адреса за аплицирање, доступно је на интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја (одељак: Стипендије страних влада и фондација 2019. године).

Слике

  • /uploads/attachment/vest/113/unep-tongji.jpg