Навигација

Стипендије за мастер студије у Пољској

Пољска агенција за академску размену (NAWA) позива студенте из Србије да се пријаве на конкурс за стипендије за мастер студије у оквиру Банах програма Републике Пољске. У оквиру овог програма, студенти из земаља Западног Балкана (укључујући Србију), Источног партнерства и Централне Азије могу конкурисати за упис на стипендиране целокупне мастер студије на пољском језику у академској 2019/2020. години, на некој од пољских државних високошколских установа, и то у области инжењерских и техничких, пољопривредних, примењених и природних наука. Рок за пријаве је 30. април 2019. године у 15 часова.

Банах програм обухвата стипендију за покривање трошкова смјештаја и становања за време трајања студија, једномесечни курс језика и адаптације или једногодишњи припремни курс који претходе студијама, као и изузец́е од плаћања школарине на државним универзитетима.

Детаљне инфромације за заинтересоване доступне су на званичној интернет страници програма, на којој се налази и електронски систем за конкурисање.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/96/nawa.png