Навигација

Отворен конкурс за образовне програме у Петници за 2019. годину

Истраживачка станица Петница расписала је конкурс за образовне програме који ће бити реализовани током 2019. године.

За учешће се могу пријавити ученици средњих школа који се интересују за природне, друштвене или техничке науке. Рок за пријаве је понедељак, 26. новембар 2018. године.

Ученици при попуњавању и слању пријаве на конкурс не аплицирају за један конкретан семинар, већ се позивају да кроз пријавну документацију искажу своја интересовања у областима попут: астрономије, физике, електронике, рачунарства, математике, биологије, хемије, геологије, медицине, социологије, антропологије, психологије, историје, лингвистике, археологије и графичког дизајна.

Полазници образовних програма у Петници добијају прилику да се усавршавају и да праве прве кораке у научној области која је предмет њиховог интересовања, уз модерну научну опрему и подршку најбољих младих научника из Србије.

Истраживачка станица Петница је посебна установа која се бави организацијом програма ваншколског, неформалног, научног образовања за ученике основних и средњих школа у бројним научним областима.

Информације о потребној документацији и процедури пријаве, можете пронаћи у вести на званичном сајту Истраживачке станице Петница.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/82/Logo-of-Petnica-Science-Center-211x300.jpg