Навигација

Вебинар „Шта да радите ако нисте уписали жељени студијски програм“

Сви заинтересовани ученици завршних разреда средње школе, као и остали које занима ова тема, могу се пријавити за учешће на вебинару „Шта да радите ако нисте уписали жељени студијски програм“, који се одржава у уторак, 18. јула 2017. године од 16:00 до 16:45, у организацији Националног центра Euroguidance мреже.

За ученике завршних разреда средње школе првенствено, избор студијског програма, а касније и полагање пријемног испита представља значајне догађаје у животу. У том периоду, упис факултета или средње школе постаје централна тема и евентуални неуспех, односно немогућност уписа на жељени студијски програм представља велики изазов за ученике. Управо зато је циљ овог вебинара да пружи неопходну подршку ученицима који се тренутно суочавају са таквим околностима. Након презентације, која ће понудити одговоре на најчешћа питања и проблеме са којима се ови ученици сусрећу, учесници ће моћи да дају коментаре, изнесу недоумице и добију одговоре на конкретна питања.

Сви који желе да учествују у вебинару, до 18. јула у 12 часова се могу пријавити попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара бити доступан линк, који ће добити путем имејла или фејсбук догађаја, преко кога могу приступити вебинару.

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Учешће у вебинару је потпуно бесплатно.

Ово је последњи у серији вебинара које је Euroguidance центар организовао у току маја, јуна и јула за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања и њихове родитеље. Пратите вести на нашем сајту како бисте се благовремено информисали о даљим активностима Euroguidance центра.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/35/Vebinar_Sta_ako_niste_upisali1.jpg