Навигација

Отворен нови конкурс SUNBEAM мреже за мобилност

У оквиру SUNBEAM мреже за мобилност Еразмус Мундус програма, отворен је нови конкурсни рок, који траје до 12. јула 2017. године. Могуће су пријаве искључиво у оквиру категорије „постдокторанди“, за стипендиране шестомесечне мобилности које могу почети између октобра и краја децембра 2017. године.

Актуелним позивом су обухваћене различите тематске области, а предност ће бити дата пријавама чији планови рада се односе на четири стуба Стратегије ЕУ за Јадранско-јонски регион (EUSAIR): Плави раст, квалитет животне средине, повезивање региона, одрживи туризам.

Универзитет у Новом Саду и Универзитет уметности у Београду су пуноправни партнери у SUNBEAM мрежи, а циљна група са ових високошколских институција у текућем позиву може конкурисати за мобилност на некој од следећих партнерских институција: Универзитет Анкона (Италија), Универзитет Венеција (Италија), Универзитет Урбино (Италија), Универзитет Јањина (Грчка), Универзитет Сплит (Хрватска), Универзитет Задар (Хрватска), Универзитет Копер (Словенија) и Универзитет Љубљана (Словенија).

За више информација и пријаве, посетите сајт SUNBEAM мреже. Детаљније информације о доступним студијским областима на наведеним универзитетима доступне су на овој страници, а апликанти могу регистровати налог и пријавити се путем овог линка.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/37/SunBeam.png