Навигација

Вебинар „Како савладати трему пред пријемни испит за факултет“

Сви заинтересовани матуранти који се боре са тремом од предстојећег пријемног испита, додатну подршку и савете могу потражити на вебинару „Како савладати трему пред пријемни испит за факултет“, који се одржава у уторак, 13. јуна 2017. године од 16:00 до 16:45, у организацији Националног центра Euroguidance мреже.

Будући студенти ће на овом вебинару моћи да добију неопходну подршку како би лакше савладали трему пред полагање пријемног испита. Након презентације, учесници ће моћи да дају коментаре, изнесу недоумице и добију одговоре на конкретна питања.

Сви који желе да учествују у вебинару, до 13. јуна у 12 часова се могу пријавити попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара на фејсбук догађају бити доступан линк преко кога могу приступити вебинару.

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Наставници и разредне старешине могу уврстити овај вебинар у своје наставне или ваннаставне активности, и узети организовано учешће у њему заједно са својим ученицима. У том случају, приликом пријаве, наставник наводи само своје контакт податке и податке о школи, разреду и броју присутних ученика. 

Учешће у вебинару је бесплатно.

Ово је један у серији вебинара које Национални центар Euroguidance мреже у току маја, јуна и јула организује серију вебинара за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања, као и за њихове родитеље који желе да се информишу о начинима на које могу да подрже своју децу у доношењу одлука и припреме за следеће фазе образовања и учења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/31/Kako_savladati_tremu.jpg