Навигација

Вебинар „Избор и упис у средњу школу“

Сви заинтересовани ученици завршних разреда основне школе, а посебно они који још увек нису сигурни коју школу желе да упишу, могу се пријавити за учешће у вебинару „Избор и упис у средњу школу“ који се одржава у уторак, 23. маја 2017. године од 12:30 до 13:15, у организацији Националног центра Euroguidance мреже. 

Будући средњошколци ће на овом вебинару моћи да добију неопходну подршку како би лакше изабрали средњу школу коју ће похађати, али и препоруке за савладавање треме пред завршни испит. Након презентације, учесници ће моћи да дају коментаре, изнесу дилеме и недоумице и добију одговоре на конкретна питања. 

Сви који желе да учествују у вебинару, до 22. маја у 16 часова се могу пријавити попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара на фејсбук догађају бити доступан линк преко кога могу приступити вебинару. 

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилним интернетом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе. 

Наставници и разредне старешине могу уврстити овај вебинар у своје наставне или ваннаставне активности, и узети организовано учешће у њему заједно са својим ученицима. У том случају, приликом пријаве, наставник наводи само своје контакт податке и податке о школи, разреду и броју присутних ученика. 

Учешће у вебинару је бесплатно. 

Ово је један у серији вебинара које Национални центар Euroguidance мреже у току маја, јуна и јула организује за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања, као и за њихове родитеље који желе да се информишу о начинима на које могу да подрже своју децу у доношењу одлука и припреме за следеће фазе образовања и учења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/29/Izbor_i_upis_u_srednju_skolu.jpg