Навигација

Конкурс за стипендије Владе Јапана

Амбасада Јапана у Републици Србији расписала је конкурс за стипендије намењене студентима јапанологије, као и наставницима основних и средњих школа, које за академску 2017. годину додељује Министарство образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана. Конкурс је отворен закључно са 24. фебруаром 2017. године.

Стипендије намењене студентима омогућавају једногодишњи студијски боравак у Јапану, док стипендије намењене наставницима омогућавају истраживачке боравке на Универзитетима у Јапану. Оквирни почетак стипендираних боравака је октобар 2017. године.

Детаљне информације о стипендијама, укључујући услове за пријаву, документацију која се подноси, обухват стипендије, као и неопходни пријавни формулари, доступни су на интернет страници Амбасаде Јапана у Републици Србији. Пријаве се могу поднети Амбасади Јапана (Трешњиног цвета 13, Нови Београд) или електронски на адресу culture@s1.mofa.go.jp. Одељење за културу и информације Амбасаде Јапана ће о датуму и месту одржавања теста обавестити кандидате директно, по завршетку пријавног периода.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/23/photo.jpg