Навигација

Конкурс Егзит фондације и НИС-а за младе хероје Србије

Егзит фондација и Нафтна индустрија Србије расписали су конкурс „Траже се млади хероји Србије“ намењен младима из Србије узраста 15-30 година који су остварили посебна достигнућа, награде или признања из области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности. Конкурс је отворен до 11. фебруара 2017. године.

Циљ конкурса за младе хероје је да се идентификују и јавности представе успешни и вредни млади људи, покретачи позитивних промена, како би се њиховим примером за слична дела инспирисали њихови вршњаци, а све у циљу стварања друштва заснованог на знању и креативности.

Победници ће бити проглашени у марту 2017. године, а предвиђене су новчане и друге награде. Жири ће оцењивати пријаве на основу досадашњих успеха и достигнућа кандидата, утицаја на своје вршњаке, као и планова за даљи развој.

Кандидата може предложити организација, друга особа или се може пријавити самостално, слањем попуњеног конкурсног обрасца и фотокопија докумената који потврђују наводе из обрасца, као што су дипломе или уверења, признања и награде, изводи из медијских садржаја и слично. Више информација о конкурсу, укључујући и конкурсни образац, доступно је овде, а пријаве са попуњеним обрасцем шаљу се електронском поштом на exitfoundation@exitfest.org .

Слике

  • /uploads/attachment/vest/21/youth_heroes.jpg