Навигација

Конкурс Развојне агенције Србије за избор пројектних идеја за развој региона

Развојна агенција Србије (РАС) расписала је конкурс за избор најбољих пројектних идеја које за циљ имају представљање инвестиционог пројекта у једном региону или делу региона у Републици Србији. Конкурс је отворен до 31. марта 2017. године, а намењен је акредитованим високошколским установама.

Циљ конкурса је учешће младих у унапређењу своје заједнице, региона и читаве земље, подстицањем креативности и иновативности. Право учешћа имају пројектни тимови акредитованих високошколских установа, које могу чинити студенти и један професор у улози ментора. Сваки тим може поднети један предлог пројектне идеје, а свака установа може учествовати са више тимова. Идеје се не морају односити на регион у коме се налази седиште установе.

Укупан наградни фонд износи 4 милиона динара. Осим три првопласиране идеје, награде ће добити и најбољи у четири посебне категорије, и то за: брендинг решење, утицај на животну средину, допринос новом запошљавању и утицај на развој заједнице.

Више информација о конкурсу, укључујући и пријавну документацију, доступно је на сајту агенције и путем електронске поште konkurs@ras.gov.rs .

Слике

  • /uploads/attachment/vest/20/Razvojna_agencija_Srbije.jpg