Програми
МЕНАЏМЕНТ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈЕ
Академија струковних студија Јужна Србија - Одсек Висока пословна школа Лесковац | Академија струковних студија Јужна Србија
МЕНАЏМЕНТ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈЕ је једногодишњи програм специјалистичких струковних студија (60ЕСПБ) на Академији струковних студија Јужна Србија - Одсеку Висока пословна школа Лесковац.
МИКРОБИОЛОШКА БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ
Технолошки факултет | Универзитет у Новом Саду
МИКРОБИОЛОШКА БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ је једногодишњи програм специјалистичких академских студија (60ЕСПБ) на Технолошком факултету у Новом Саду.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Пољопривредни факултет | Универзитет у Београду
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је једногодишњи програм специјалистичких академских студија (60ЕСПБ) на Пољопривредном факултету у Београду.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И НУТРИЦИОНИЗАМ
Одсек Примењене инжењерске науке | Академија техничких струковних студија Београд
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И НУТРИЦИОНИЗАМ је једногодишњи програм специјалистичких струковних студија (60ЕСПБ) на Академији техничких струковних студија Београд - Одсеку Примењене инжењерске науке у Пожаревцу.