Програми
ВОЋАРСТВО И ВИНОГРАДАРСТВО
Пољопривредни факултет | Универзитет у Нишу
ВОЋАРСТВО И ВИНОГРАДАРСТВО је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Пољопривредном факултету у Крушевцу.
ГАСТРОНОМСКИ МЕНАЏМЕНТ
Факултет за хотелијерство и туризам | Универзитет у Крагујевцу
ГАСТРОНОМСКИ МЕНАЏМЕНТ је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ
Пољопривредни факултет | Универзитет у Београду
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Пољопривредном факултету у Београду.
МЕНАЏМЕНТ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈЕ
Академија струковних студија Јужна Србија - Одсек Висока пословна школа Лесковац | Академија струковних студија Јужна Србија
МЕНАЏМЕНТ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈЕ је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији струковних студија Јужна Србија - Одсеку Висока пословна школа Лесковац.
ОРГАНСКА БИЉНА И СТОЧАРСКА ПРОИЗВОДЊА
Универзитет Едуконс
ОРГАНСКА БИЉНА И СТОЧАРСКА ПРОИЗВОДЊА је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Универзитету Едуконс у Новом Саду.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Пољопривредни факултет | Универзитет у Београду
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Пољопривредном факултету у Београду.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Државни Универзитет у Новом Пазару
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Државном Универзитету у Новом Пазару у Новом Пазару.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Агрономски факултет у Чачку | Универзитет у Крагујевцу
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Агрономском факултету у Чачку.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Одсек за пољопривредно-прехрамбене студије Прокупље | Топличка академија струковних студија
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Топличкој академији струковних студија, Одсеку за пољопривредно-прехрамбене студије Прокупље у Прокупљу.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Академија техничко-васпитачких струковних студија Ниш - Одсек Врање | Академија техничко-васпитачких струковних студија Ниш
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији техничко-васпитачких струковних студија Ниш - Одсеку Врање.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Одсек за медицинске и пословно-технолошке студије | Академија струковних студија Шабац
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији струковних студија Шабац - Одсеку за медицинске и пословно-технолошке студије у Шапцу.
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И НУТРИЦИОНИЗАМ
Одсек Примењене инжењерске науке | Академија техничких струковних студија Београд
ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И НУТРИЦИОНИЗАМ је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији техничких струковних студија Београд - Одсеку Примењене инжењерске науке у Пожаревцу.
ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО
Технолошки факултет | Универзитет у Новом Саду
ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Технолошком факултету у Новом Саду.
ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО И БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ
Академија техничких струковних студија Београд
ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО И БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији техничких струковних студија у Београду.
САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ
Факултет примењених наука | Универзитет Унион - Никола Тесла
САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ је четворогодишњи програм основних академских студија (240ЕСПБ) на Факултету примењених наука у Нишу.
ТЕХНОЛОГИЈА ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈА
Академија струковних студија Шумадија - Одсек Аранђеловац | Академија струковних студија Шумадија
ТЕХНОЛОГИЈА ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈА је трогодишњи програм основних струковних студија (180ЕСПБ) на Академији струковних студија Шумадија - Одсеку Аранђеловац.