Навигација
Матична установаУниверзитет у Београду
ВрстаФакултет
Тип оснивачаИнституција чији је оснивач Република Србија
ЛокацијаГрад Београд
Година оснивања1948
Акредитација

Последња акредитација: 2014. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета
Претходни циклус акредитације: 2009. године

Програми

Назив програмаВрстаОбразовни нивоТрајањеЈезици
ГЕОДЕЗИЈА И ГЕОИНФОРМАТИКААкадемскеОсновне студије3 годинеСрпски
ГРАЂЕВИНАРСТВОАкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
ГЕОДЕЗИЈА И ГЕОИНФОРМАТИКААкадемскеМастер студије2 годинеСрпски
ГРАЂЕВИНАРСТВОАкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
ГЕОДЕЗИЈА И ГЕОИНФОРМАТИКААкадемскеДокторат3 годинеЕнглески и Српски
ГРАЂЕВИНАРСТВОАкадемскеДокторат3 годинеЕнглески и Српски
ГРАЂЕВИНАРСТВОАкадемскеСпецијалистичке студије1 годинаСрпски
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ, ОДРЖАВАЊЕ И ПРОЦЕНА ВРЕДНОСТИ ОБЈЕКАТА У ВИСОКОГРАДЊИАкадемскеСпецијалистичке студије1 годинаСрпски

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

Универзитет у Београду

Грађевински факултет

www.grf.bg.ac.rs/home
Булевар Краља Александра 73
11000 Београд
+381(0)11/32-18-553
+381(0)11/337-01-00
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Twitter fe2b496fcece2b5ba156835c1b5ca165d2a598ecca29ee9bbaeab39344c9cb1b
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97