Навигација
Матична установаУниверзитет Метрополитан
ВрстаФакултет
Тип оснивачаПриватна институција
ЛокацијаГрад Београд
Година оснивања2001
Акредитација

Последња акредитација: 2017. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета
Претходни циклус акредитације: 2014, 2008. године

Програми

Назив програмаВрстаОбразовни нивоТрајањеЈезици
АУДИО-ВИЗУЕЛНА ПРОДУКЦИЈААкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
ЕКОНОМИЈААкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈААкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
ЕКОНОМИЈААкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
КРЕАТИВНА ПРОДУКЦИЈААкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈААкадемскеДокторат3 годинеСрпски

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

www.fefa.edu.rs
Булевар Зорана Ђинђића 44
11070 Београд
+381(0)11/2-600-600
+381(0)11/30-666-70
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Twitter fe2b496fcece2b5ba156835c1b5ca165d2a598ecca29ee9bbaeab39344c9cb1b
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97