Навигација

Факултет за стране језике

Београд

  Матична установаАлфа БК Универзитет
  ВрстаФакултет
  Тип оснивачаПриватна институција
  ЛокацијаГрад Београд
  Година оснивања2005
  Акредитација

  Последња акредитација: 2011. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета


  Извор информација:

  Интернет презентација институције
  Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

  Алфа БК Универзитет

  Факултет за стране језике

  http://fsj.alfa.edu.rs
  Палмира Тољатија 3
  11070 Београд
  +381(0)11/2699-039
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Twitter fe2b496fcece2b5ba156835c1b5ca165d2a598ecca29ee9bbaeab39344c9cb1b
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97