Navigacija

Konkurs za onlajn trening o zajedničkom javnom upravljanju u digitalnom dobu na Zapadnom Balkanu

Otvoren je konkurs za učešće na besplatnom intenzivnom onlajn treningu ”Collaborative Governance in a Digital Era” koji se održava od 18. do 29. oktobra 2021. godine u organizaciji Univerziteta u Halmštadu (Švedska) čiji istraživači i nastavnici ga sprovode. Trening je razvijen u cilju podizanja znanja i kapaciteta u praksi saradnje u upravljanju u digitalnoj eri u regionu Zapadnog Balkana. Za učešće se mogu prijaviti mladi (do 35 godina) sa iskustvom rada u javnoj upravi ili interakcije sa njom, iz zemalja Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, a prijave su moguće od 9. do 31. avgusta 2021. godine.

Ovaj trening priprema učesnike da budu lideri u javnoj upravi koja je pod velikim uticajem međunarodnih trendova upravljanja i tehnološkog razvoja. Sastoji se od pet blokova na različite teme, od kojih svaki sadrži mešavinu kratkih predavanja, interaktivnih seminara i grupnih zadataka.

Za prijavu je potrebno dostaviti motivaciono pismo, biografiju u Europass formatu, dva pisma preporuke i sertifikat o znanju engleskog jezika.

Detaljnije informacije o sadržaju treninga, konkursnoj dokumentaciji i načinu prijave dostupne su na stranici Univerziteta u Halmštadu.