Navigacija

Konkurs za upis na master i doktorske studije na korejskom Fakultetu za javnu politiku i menadžment (KDI – Korea Development Institute)

Raspisan je konkurs za upis master i doktorskih studije na korejskom Fakultetu za javnu politiku i menadžment–KDI (Korea Development Institute). Studije počinju početkom februara 2021. godine. Prijavljivanje se vrši onlajn, a rok za prijavu je 5. oktobar 2020. u ponoć.

Zainteresovani kandidati mogu aplicirati samo za jedan od ponuđenih studijskih programa. Lista programa dostupna je na sajtu Fakulteta za javnu politiku i menadžment. Osim toga, kandidatima su na raspolaganju i različiti programi stipendija. Visina i obuhvat stipendija variraju u zavisnosti od tipa programa. Stipendije uglavnom obuhvataju mesečni iznos namenjen za finansiranje životnih troškova i delimično pokrivenu školarinu. Stipendije su dostupne kandidatima koji nemaju korejsko državljanstvo i čiji roditelji nisu korejski državljani. Dalje se navodi da kandidati zainteresovani za upis na master studije moraju posedovati diplomu osnovnih studija u minimalnom trajanju od 3 godine, dok je za upis doktorskih studija potrebna diploma sa master studija.  Dodatne informacije o stipendijama mogu se pronaći na gore navedenom sajtu ili putem i-mejla: kdischool@kdis.ac.kr.

U propozicijama konkursa su detaljno navedeni uslovi i način prijavljivanja. Aplikacije se podnose elektronski do 5. oktobra u ponoć putem ovog linka.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/207/19b0a819-84f8-47a8-8936-ba505d4230dd.jpg