Navigacija

Produžen rok za konkurisanje za stipendije Nacionalne agencije za akademsku razmenu Poljske za školsku 2020/2021. godinu

 

Zbog velikog interesovanja za stipendije koje nudi Vlada Republike Poljske, rok za prijave produžen je do 12. juna 2020. godine, do kada prijavna dokumentacija mora biti predata Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Reč je o stipendijama Nacionalne agencije za akademsku razmenu Republike Poljske koje su namenjene kandidatima iz Republike Srbije koji poseduju diplomu visokog obrazovanja i koji žele da obave staž u Republici Poljskoj u trajanju od jednog do devet meseci. Osim toga, deset stipendija je dostupno i za kandidate koji žele da pohađaju osnovne i master studije. Dodatne informacije o stipendijama, neophodnoj dokumentaciji i uslovima za prijavljivanje, kao i linkovi ka propozicijama konkursa dostupni su ovde.

Prijavljivanje se vrši slanjem dokumentacije na adresu: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, 6. sprat, krilo C, kancelarija 24 – sa naznakom: Za konkurs „Stipendije Vlade Republike Poljske/NAWA“. Novi rok za dostavljanje dokumentacije je 12. jun 2020. godine. Korisne informacije se mogu pronaći i na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u odeljku „Stipendije stranih vlada i fondacija 2020. godine”.