ОДРЖИВОСТ У ПОЉОПРИВРЕДИ, ПРОИЗВОДЊИ И ТЕХНОЛОГИЈИ ХРАНЕ У ДУНАВСКОМ РЕГИОНУ
ОДРЖИВОСТ У ПОЉОПРИВРЕДИ, ПРОИЗВОДЊИ И ТЕХНОЛОГИЈИ ХРАНЕ У ДУНАВСКОМ РЕГИОНУ
ОДРЖИВОСТ У ПОЉОПРИВРЕДИ, ПРОИЗВОДЊИ И ТЕХНОЛОГИЈИ ХРАНЕ У ДУНАВСКОМ РЕГИОНУ је једногодишњи програм мастер академских студија (60ЕСПБ) на Пољопривредном факултету у Новом Саду.
Врста | Академске |
---|---|
Образовни ниво | Мастер студије |
Наставне/научне области | |
Језици | Енглески |
Трајање | 1 година |
Локација | Јужнобачки округ |
Град | Нови Сад |
Почетак | октобар |
Акредитација | Последња акредитација: 2024. године - Национално тело за акредитацију и проверу квалитета у високом образовању Србије. Претходни циклуси акредитације: 2016. године. |
Програм се спроводи у текућој години | |
ЕСПБ | 60 |
Извор информација:
Национално тело за акредитацију и проверу квалитета у високом образовању Србије (НАТ)