Навигација

Вебинар „Како савладати трему пред завршни испит“

У оквиру теме „Како савладати трему пред завршни испит“ ученици осмог разреда основне школе  ће имати прилику да се сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита.

Вебинар „Како савладати трему пред завршни испит“ одржава се периодично путем интерент платформе. О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо ЦентраС обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета, доступан је и свим родитељима малих матуранта из свих градова у Републици Србији као и другим заинтересованим за тему.

Учешће на вебинару је бесплатно, а потребан је само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време. 

Такође, поред тога што ученици могу самостално да прате вебинар, ово омогућава наставницима прате вебинар и са групом ученика, нпр. током часа одељенског старешине или као активност тима за каријерно вођење.

Техничке информације

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара.  У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају евентуалних техничких проблема, можете да се обратите Euroguidance центру путем мејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/136/Kako-savladati-tremu-mali-maturanti.jpg