Навигација

Вебинар: „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“

Фондација Темпус - Euroguidance центар организује за родитеље ученика завршних разреда основних и средњих школа вебинар на тему „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“. 

Током вебинара родитељи ће имати прилику да сазнају на које начине могу да подрже своје дете у процесу доношења одлуке о избору занимања, за које кораке у избору занимања и даљег школовања је посебно важна њихова подршка и да се упознају са различитим примерима како у различитим фазама процеса доношење одлуке могу да помогну (нпр. пре подношења листе жеља за упис средње школе или непосредно пред пријемни испит). Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре.

Вебинар се одржава периодично путем интернет платформе. О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо ЦентраС обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета, доступан је родитељима матуранта из свих градова у Републици Србији као и другим заинтересованима за тему. Учешће на вебинару је бесплатно, а потребан је само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време. 

Техничко упутство

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара. У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и организацијом вебинара можете да се обратите Euroguidance ентру путем адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/140/Kako-podrzati-dete-vebinar.jpg