Навигација
Матична установаУниверзитет Унион - Никола Тесла
ВрстаФакултет
Тип оснивачаПриватна институција
ЛокацијаГрад Београд
Акредитација

Последња акредитација: 2018. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета
Претходни циклус акредитације: 2012. године

Програми

Назив програмаВрстаОбразовни нивоТрајањеЈезици
БЕЗБЕДНОСТАкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
БЕЗБЕДНОСТАкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
МЕНАЏМЕНТАкадемскеОсновне студијеСрпски
МЕНАЏМЕНТАкадемскеОсновне студијеСрпски
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈААкадемскеОсновне студијеСрпски
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈААкадемскеОсновне студијеСрпски
ПРАВОАкадемскеОсновне студијеСрпски
ПРАВОАкадемскеОсновне студијеСрпски
МЕЂУНАРОДНА БЕЗБЕДНОСТАкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
МЕЂУНАРОДНИ ОДНОСИ И ДИПЛОМАТИЈААкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
МЕНАЏМЕНТАкадемскеМастер студијеСрпски
МЕНАЏМЕНТАкадемскеМастер студијеСрпски
ОРГАНИЗАЦИЈААкадемскеМастер студијеСрпски
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈААкадемскеМастер студијеСрпски
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈААкадемскеМастер студијеСрпски
ПРАВОАкадемскеМастер студијеСрпски
ПРАВОАкадемскеМастер студијеСрпски
МЕНАЏМЕНТ И БИЗНИСАкадемскеДокторатСрпски
ПРАВО И ЕКОНОМИЈААкадемскеДокторат3 годинеСрпски

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

Универзитет Унион - Никола Тесла

Факултет за пословне студије и право

www.fpsp.edu.rs
Старо сајмиште 29
11070 Београд
+381(0)11/3131-246
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97