Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Onlajn alat za uređivanje Europass biografije dostupan na srpskom jeziku

Onlajn alat za sastavljanje Europass dokumenata od sada je dostupan i na srpskom jeziku. Svoju biografiju, jezički pasoš, pasoš veština i propratno pismo, korisnici mogu sastavljati na ćirilici ili latinici. Dokumenta poput Europass biografije, jezičkog pasoša, pasoša veština i propratnog pisma mogu se koristiti pri prijavljivanju na konkurse za posao, praksu, stipendiju, mobilnost. Alat je besplatan za sve zainteresovane korisnike.

Onlajn alat za uređivanje Europass biografije dostupan na srpskom jeziku

Konkurs za stipendije Višegrad fonda

Otvoren je godišnji konkurs programa stipendiranja Višegrad fonda, namenjen studijskim i istraživačkim boravcima na nekoj od akreditovanih visokoškolskih ustanova u Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj ili Mađarskoj na master, doktorskim i postdoktorskim studijama. Rok za prijave je 15. mart 2018. godine.

Konkurs za mlade LabCitoyen Francuskog instituta

Francuski Institut u Srbiji nudi mogućnost jednoj mladoj osobi iz Srbije koja govori francuski jezik i ima između 20 i 26 godina da se u Parizu od 1. do 9. jula 2018. godine bavi pitanjem uloge obrazovanja u zaštiti ljudskih prava, i iskoristi ovo putovanje i za upoznavanje francuske kulture. Rok za prijave je 30. mart 2018. godine.

Arhiva