Навигација

Предавање „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“

Фондација Темпус - Euroguidance центар организује за родитеље ученика завршних разреда основних и средњих школа предавање на тему „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“. Предавање се одржава у склопу активности подршке ученицима завршних разреда, које Фондација Темпус спроводи уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Током предавања, родитељи ће имати прилику да сазнају на које начине могу да подрже своје дете у процесу доношења одлуке о избору занимања, за које кораке у избору занимања и даљег школовања је посебно важна њихова подршка и да се упознају са различитим примерима како у процесу доношење одлуке могу да помогну (нпр. пре подношења листе жеља за упис средње школе или непосредно пред пријемни испит). Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре. Учешће на предавању је бесплатно. 

Предавање се одржава 8. маја 2018. године у периоду 18:00-19:00 часова у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд). Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до понедељка, 7. маја у 10 часова. Информација о статусу пријаве биће прослеђена учесницима на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Напомињемо да можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе родитеља.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и присуством на предавању, можете да се обратите Euroguidance центру путем адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

 

Слике

  • /uploads/attachment/strana/139/Kako-podrzati-dete-predavanje.jpg