Навигација

Предавање „Шта након средње школе“

Шта након средње школе представља једно од важнијих питања за ученике завршног разреда средњих школа. Неки ученици су одлуку о студијском програму који ће уписати већ донели и тренутно су у фази припреме за реализацију те одлуке (попут припреме за полагање пријемног испита), док су други можда још увек у дилеми и потребна им је подршка у доношењу одлука.

Предавање „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма“ намењено је и једнима и другима, јер је циљ предавања представљање корака у доношењу и реализацији одлуке као и припреми за наредне фазе каријерног развоја (попут прилагођавања на нову средину). Током предавања биће дискутовано о честим питањима и проблемима са којима се матуранти сусрећу док размишљају о избору студија и биће представљене практичне смернице приликом доношења одлуке о наредном нивоу образовања. Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре.

Напомена: У овом периоду, услед тренутних околности не одржава се радионица већ вебинари. О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо Центра.

Слике

  • /uploads/attachment/strana/131/Sta-nakon-srednje-skole-predavanje.jpg