Навигација

Предавање „Избор средње школе“

Избор средње школе представља једно од важнијих питања за ученике осмог разреда основних школа. Неки ученици су одлуку о првом избору средње школе већ донели, док други још увек имају дилему по овом питању. С обзиром да број поена довољан за упис у одређену школу варира од године до године, препоручљиво је да сви  ученици размисле о неколико избору неколико средњих школа (односно, образовних профила) и рангирају приликом састављања листе жеља.

Предавање „Избор средње школе“ намењен је свим ученицима завршних разреда основних школа као подршка управо у избору и саcтављању листе жеља. Током предавања биће представљена честа питања и дилеме са којима се мали матуранти сусрећу док размишљају о избору средње школе и образовног профила као и практичне смернице приликом доношења одлуке о наредном нивоу образовања. Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре.

Напомена: У овом периоду, услед тренутних околности не одржава се радионица већ вебинари. О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо Центра.

Слике

  • /uploads/attachment/strana/138/Koraci-u-izboru-srednje-skole-predavanje.jpg