Навигација

Висока школа за кошарку „Борислав Станковић“

Београд

  ВрстаВисока школа
  Тип оснивачаПриватна институција
  ЛокацијаГрад Београд
  Акредитација

  Последња акредитација: 2007. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета


  Извор информација:

  Интернет презентација институције
  Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

  Висока школа за кошарку „Борислав Станковић“

  www.megatrend.edu.rs/bam
  Булевар уметности 29
  11070 Београд
  +381(0)11/214-7208