Навигација
Матична установаЕвропски универзитет
ВрстаФакултет
Тип оснивачаПриватна институција
ЛокацијаГрад Београд
Година оснивања2000
Акредитација

Последња акредитација: 2009. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета

Програми

Назив програмаВрстаОбразовни нивоТрајањеЈезици
МЕНАЏМЕНТ И БИЗНИСАкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
ТРГОВИНА И МАРКЕТИНГСтруковнеОсновне студије3 годинеСрпски
МЕНАЏМЕНТ И БИЗНИСАкадемскеМастер студије1 годинаСрпски

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

Европски универзитет

Факултет за европски бизнис и маркетинг

www.febm.rs
Војводе Добрњца 15
11000 Београд
+381(0)11/339-29-96
+381(0)11/339-27-27
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97