Навигација
ВрстаУниверзитет
Тип оснивачаПриватна институција
ЛокацијаГрад Београд
Година оснивања2000
Акредитација

Последња акредитација: 2011. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета

Факултет

НазивГрад

Европски универзитет, Интегрисани фармацеутски факултет

Нови Сад
Нови Сад

Нова академија уметности

Београд
Београд

Факултет за европски бизнис и маркетинг

Београд
Београд

Факултет за инжењерски интернационални менаџмент

Београд
Београд

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

Европски универзитет

www.eu.ac.rs
Цариградска 28
11000 Београд
+381(0)11/334-15-83
+381(0)11/322-93-92
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97